Жени-мъже-навици

Мъже

Позата, в която обикновено сяда мъжът, разкрива много от неговите скрити качества- включително и какъв е в секса.

Този, който обича да се изтяга- обляга се назад, а краката му са изпънати или широко разтворени- не познава задръжките и табута в секса.

Той е готов да изпробва всякакви новости в леглото, а сексуалният контакт му доставя огромно удоволствие.

Другият тип е на тези, които прилепват гърба си към облегалката, а краката, обикновено преплетени, държат под седалката. Те не поемат инициатива в любовта, а предпочитат да изчакат нежния пол да прояви активност. Но силните жени ги плашат.

 

Позата на кръстосаните крака и леко изпънато назад тяло е на хората, които искат другите да ги забележат. Такъв мъж не е плах и обича предварителната любовна игра. За да бъде спечелелен е необходимо търпение.

Някои постоянно се въртят на стола, накланят се ту наляво, ту надясно. Този тип са много активни в секса, не се задоволяват със стандартните пози, обогатяват ги дори с акробатически изпълнения.

Тези, които се чувстват най-удобно с крака на масата или на бюрото, винаги са готови за нови любовни преживявания. Едновременно с това се чувстват сексуално незадоволени. На тях не им е чуждо понятието изневяра.

Има представители на силния пол, които седят като наказани- с изправен гръб, долепени колене и стъпала. Те са плахи и въздържани в интимната сфера. За да се решат на връзка, им е необходимо доста време. В секса са консервативни.

Друг тип са онези, които изглеждат сякаш веднага ще заспят, дори в най-неудобния стол. Те са изключително пасивни любовници. Иска им се да бъдат обградени с грижи, но не си правят труда да спечелят жената до себе си.

Жени

По това какво предприема жената сутрин веднага след като се събуди, ще узнаете нейния характер. Има няколко основни реакции, които определят и типовете жени.

Тази, която не обръща никакво внимание на звънящия будилник, е жена, която е доста разглезена от своето семейство. Не се отказва от удоволствия или удобства, но не от мързел. Обича домакинската работа, красотата, ляга си късно. Голяма фантазьорка е, но не кипи от енергия. В емоционален план не е особено смела и не бърза да проявява инициатива. Готова е да чака дълго в името на любовта и не се впуска в краткотрайни авантюри.

Жената, която започва да играете гимнастика, е активна, спокойна, ведра и оптимистична натура. Готова е се заемете с всяка задача, която и предстои през деня, без да я отлага. Грижи се за фигурата и здравето си. По отношение на околните е искрена и открита. Мъжете я обичат и я смятат за идеалната съпруга и приятелка.

Тази, която още със ставането се оглежда внимателно в огледалото, е неуверена. Оттук идва и постоянния и самоконтрол и грижа за външността. Само някаква силна любов или увлечение по идея може да я избави от част от комплексите ви. Особено сериозно се отнася към служебните си задължения, акуратна е, но понякога и скучна за колегите и приятелите. Желанието да контролира ситуацията и да държи всичко в свои ръце рядко задържа мъжкото внимание.

Започва телефонни разговори, пуска радиото или телевизора. Тя е делова дама, подредена и информирана. Това се вижда и с просто око. Инициативна и способна е да организира хора и събития, умее да си разпределяте времето. Животът и е постоянен стрес и често я довежда до пълно изтощение. Интересите и са разностранни и може да поддържа разговор винаги и на всякакви теми. Но много мъже се плашат от такава силна и интелигентна жена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: