Запазете връзката си?????

img_175172_898669_l

1 Никога не подценявайте силата на комплимента!
Най-често казвате на мъжа, това което ви ядосва в него, а рядко това което ви харесва. Много е важно да споделяте това което ви харесва у него, да му казвате не само- не прави това или онова; много ме дразниш, като вземеш да…Нека да има баланс и по-често му казвайте колко добре е направил, като..и как с радвате,че той…
2 Секс!? Просто го правете
Правете секс, дори и когато не ви се прави, но той иска много. Както казват французите „Апетитът идва с яденето”.Колкото повече секс правите, толкова повече телата ви свикват едно с друго и толкова повече интимността и привързаността ви се повишава.
3 Повече слушайте, говорете по-малко
Комуникацията е 85% слушане и 15% говорене. Излезте с приятеля си на вън. Направете си дълга разходка, като оставите мобилните си телефони у дома. Гледайте го в очите и го слушайте, това ще ви накара и двамата да се почувствате по-добре.

 

4 Пренебрегнете малките проблеми
Наистина не е нужно всеки път да го товарите с малките проблеми, които възникват в службата ви и нямат нищо общо с вашите отношение. Пренебрегвайки малките проблеми дори и във връзката ви, ви печелят повече време в разговори за положителни неща и не го натоварвате.
5 Гледайте на връзката си, като на приятелство
Приятелите внимават, какво си казват, те не са емоционално/ страстно обвързани и рядко се стига до викове и караници. Приятелството се изгражда на взаимното уважение, емпатия и подкрепа. Ето това вложете и в отношенията с него. Нека се чувства добре с вас, подкрепен и защитен,мъжете също се стремят към сигурност.
6 Ако промените себе си, променяте и връзката си
Често пъти си казваме „аз съм права, той греши”, трябва да го променя.Като тук не става въпрос за случаите, когато той пие и ви бие или ви тормози, в тези случаи наистина се нуждаете, вие, от промяна. Но ако става въпрос за дребни характерови търкания, в този случай си спомнете, че сте се събрали с този човек, защото е такъв, промените ли го, може той да си каже „ защо по дяволите се застоях толкова дълго, наистина имам нужда от промяна” и най-често това са жената и колата…

img_175172_776710_l
7 Когато се държите добре с него постигате повече sex
Много е лесно, когато сте ядосани на него да му се скарате и да го разкритикувате. Запомнете обаче, че позитивното говорене и милата дума са много по-ефикасни отколкото викането, сърденето и цупенето. Лека шега и усмивка са по доброто решение. „Ей скъпи, много си сладък, като се прибереш хапнеш и зарежеш, масата в безобразно състояние, като малко бебенце си, но аз също работя и ,моля те, наистина не мога да чистя и след теб и децата, много те обичам!” или”Наистина се радвам, че излизаш с приятели и се забавляваш с тях до късно,обичам те когато си весел, но те си нямат гаджета и няма какво да ги радва у дома, наистина ли искаш да си като тях…”
8 Бъдете изобретателни в леглото
Дори, като не ви харесва нещо, което той ви кара да правите, пробвайте да го направите поне два пъти, преди категорично да му откажете и да го изгоните да спи на канапето.
9 Направете първата крачка
Когато има сериозен проблем в отношенията ви, не се правете, че не го забелязвате. Така нещата стават по-лоши. Подхванете въпроса, деликатно, все едно му подхвърляте надуваема топка, а не го удряте с боксова ръкавица.
10 Да сме двойка, но да сме свободни
Мъжете имат нужда да ходят на места където жените им, не се вписват със ситуацията, често пъти това са места, които и наистина не харесвате, така че спрете с цупенето и натякванията, звъненето по 100 пъти и т.н. , а излезте с приятелки.
11 Борете се за любовта си
Когато двама души са задно неизбежно възникват конфликти. Това се дължи на уникалността на всеки един от вас. Вие сте като ръбати камъни, ръбовете в процеса на взаимното ви търкане се изглаждат, просто си дайте време това да се случи.
12 Секса не е единственото, което ви свързва
Много двойки се съсредоточават върху интимните си преживявания и се затварят в къщи за дълго време, но помнете че ходенето на театър, кино и ресторанти също е начин да заздравите отношенията си.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: