Защо жената отказва орален секс?

1. Жената счита, че това е нетрадиционен секс. Имайте предвид, че някои жени, още като момичета и девойки са възпитани именно в традициите на „мисионеризма“ и всичко останало за тях е извратеност. Тук начините за справяне със ситуацията са доста трудни, дори непроменяеми.

2. Жената счита, че в това има нещо мръсно, нечисто, срамно, забранено. Тя така е била възпитавана още в детството, с родителски ограничения и невъзможност за разкрепостяване и получаване на удоволствие от пълното влияние на две съблечени тела.

3. Жената е имала несполучлив опит за орален секс с друг партньор, поради което на подсъзнателно ниво отхвърля този акт.

4. Специфичният полов мирис. Известно е, че в областта на мъжките полови органи, съществуват специфични жлези, които отделят доста специфична миризма, която съдържа и голямо количество феромони. Ако една жена не може да възприеме аромата на мъжките гениталии, то това също е причина за отхвърляне. Обикновено жената по-късно ще отхвърли и партньора си, поради феромонна несъвместимост.

5. Неприятен мирис от нечистоплътност – това би отвратило всеки от всичко.

6. Амонячен мирис от спермата, ако преди това мъжът е имал семеизхвърляне, и по члена са останали следи от сперма, то тя дава специфичен аромат, което също може да отврати жената. Същото касае и наличието на засъхнала сперма или прясна такава, която променя консистенцията си с времето.

7. Мисълта за задължителното гълтане на спермата е причина за отхвърляне на оралните ласки. По-неопитните жени, считат че непременно трябва да погълнат спермата на мъжете, а в същото време не харесват нейните вкусови качества, поради което получават гадене, позиви за повръщане и съответно отвращение от нея.

8. Мисъл за унижение – много жени отказват орален секс смятайки, че по този начин са унижавани.

9. Непоносимостта към този тип ласки, направени въпреки волята – обикновено след еякулацията на мъжа, жената която въпреки собствените си разбирания е направила орален секс, побягва към банята, за да отмие позора, или срама от себе си. В случая мъжете реагират по-остро, тъй като това за тях е особен момент на близост, когато споделят най-съкровената си течност с партньора на своите най-интимни мисли, а в същото време този момент на фина близост е разрушен.

В такива случаи е редно и двете страни да проявят разбиране, като мъжете следва да обърнат внимание на няколко въпроса, които евентуално жените си задават, и които са разковничето за такъв отказ.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: