Зодийките ни!!!

Когато вече имаме готова астрологична карта е важно да знам какво означават нейните части. Като особено важна част с е сочи асцендента – това е изгряващият знак в момента на раждането ви. Той има отношение към вашите мисли , чувства, начина , по който се представяте пред хората, като трябва да имате предвид,че след 29 годишнина обикновено неговото влияние се засилва. Слънчевият знак (за денят на вашето раждане) има отношения като цяло за вас- начина ви на комуникиране, външен вид, стилови предпочитания, но той дава една по – глобална картина за вас,защото слънчевият знак показва един период от време, който обхваща малко – по – малко о т месец. Докато съчетанието на слънчевият знак с този на асцендент може да ни донесе много по- конкретна информация за човека, на когото е хороскопа. Например, ако вашият асцендент е скорпион – то хората около вас най- вероятно са изпитали вече острият ви език, а също така са забелязали проницателният и поглед, който е характерен за скорпионите. Всеки знак има своите специфични особености-овенът е първият знак от зодиака за него всичко трябва да става бързо, и веднага.

1) Овните обичат новите неща, целеустремени са, но и много емоционални, нетърпеливи и не умеят да задържат реакциите си

2) Телците –са по – земни те обичат домашният уют,парите и естетиката.

3) Близнаците- са въздушна зодия и се обикновено интелигентни с разнородни интереси, но пък е трудно да задържиш техният интерес за дълго, обикновено могат да ви покажат и 2 те си страни, ако ги познавате от по – дълго.

4) Раците- са по – бавни , много чувствителни и склонни към съмнения обичат семейното огнище.

5) Лъвовете са винаги достолепни никога не можете да сбъркате осанката на един лъв или лъвица, те обичат да са забелязани, но не обичат много да се съобразяват с другите предпочитат те да дават тон.

6) Девите са много подредени и големи чистници тяхното шкафче винаги е изрядно и никога няма да видите разхвърляно бюро или дрехи, макар че на тях чистенето все не им стига.

7) Везните са любители на справедливостта и лукса, обичат дома им да е красив, дрехите също,да имат парфюми и всичко да е в тон.

8) Скорпионите се славят като най-сексуалната зодия и наистина са много магнетични, но е трудно да спечелите доверието им ще ви подложат на много тестове.

9) Стрелците са приятни за компания и също обичат да изглеждат добре, обичат нощния живот и забавянията.

10) Козирозите- на тях можете да поверите задачите си те ще действат по план и няма да ви разочароват, но понякога са малко по–буквални.

11) Водолеите са въздушна зодия, като везните и близнаците и те са любители на красивото , изкуството и интелекта.

12) Риби- с тези трябва да се внимава те са или шарани или пирани или пък си сменят ролите.

 

Зодията отговаряща на определена част от нашето тяло

Глава:череп, мозък, горна челюст, лице, небце, ларинкс, мускули на лицето, очи; вътрешната артерия- каротис
Врат, гърло,устни, небце, ларинкс, сливици, долна челюст,език, уши, малък мозък,шийни прешлени, външна каротидна артерия, юголарни вени, тироидна жлеза, околоушни и слюнчени жлези
Горни крайници, рамене, бели дробове, бронхи, дихателни пътища, гръден кош,гръдна кост,окисляването на кръвта и капилярите. Нервната система като цяло.
Храносмилателната система, като цяло и по специално стомаха, хранопровода и панкреаса. Горните дялове н черния дроб, диафрагмата, бъбреци, женските гърди, лимфата, кръвен серум, секретирането на стомашните сокове, перисталтиката на стомаха.
Слънце,слънчев възел, аортата, гръдни прешлени, гръбначен мозък, сърдечен ритъм.
Коремна област, дванадесетопръстник, далак, долната част на черния дроб, тънки и дебели черва, перисталтиката на тънките черва.
Бъбреци, надбъбречни жлези (адренали), уретер, образуването на урината, прясната област на гръбначния стълб, вазомоторната система.
Пикочен мехур, уретра,простата, полови органи( и при мъжа и при жената), низходящата част на дебелото черво, срамната кост,полови жлези, хемоглобина в кръвта.
Тазобедрена област, ханш, бедрена кост, седалище и седалищен нерв, бедрената артерия.
Колена, менискуси, кожа, нокти, зъби, коса, капачка на коляно, фиксация на калция и минералите в костите, скелета.
Подбедрица, голям пищял, глезените, ахилесовото сухожилие, вените на краката.
Стъпала, метаторзалните кости, синувиална течност в ставите, фибрина на кръвта (съсирването)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: