„Идеалният мъж“

На пръв поглед, тези мъже изглеждат като че ли са… дар от небето, бинго, рицарят на белия кон… Те ще ви замаят с романтични вечери, рози, изненадващи жестове, невероятен секс… Дори приятелите ви ще са във възторг… В действителност обаче може да се окаже, че сте попаднала на един от онези мъже, в които ще инвестирате любовта си, душата си, може би и парите си, преди да осъзнаете, че вместо към “и те заживели щастливо до края на дните си” сте тръгнала към ада на разбитото сърце, смачканото самочувствие и завинаги ограбената вяра в любовта.
Има обаче сигнали, които може да уловите, за да избегнете болката. Предлагаме ви няколко типа на “идеалния мъж”, от които трябва да бягате – през глава!

Вечният ерген
Този тип е с добри маниери, умен, привлекателен, успешен, а целувките му ви топят като сладолед пред август. Дори ако подходите предпазливо към него, чарът му ще свали всичките ви барикадни стени.

Как ще ви измами: Попитайте го защо е още сам и той ще ви отговори, че още не е срещнал онази, единствената. Неизказаното предположение е, че вие сте евентуално тази. Но… истината е, че за този мъж няма такава жена и никога няма да се намери. Ако нито една досега не е била подходяща, вие също няма да бъдете и е твърде наивно да вярвате в обратното.
Ето още индикации в подкрепа на горното: не бърза да ви запознава с приятелите си и семейството си? Значи, няма намерение да ви направи част от живота си. А попитахте ли кога е била последната му сериозна връзка? Вероятно ще установите, че всички връзки, които е имал, са продължавали няколко месеца – най-много. Когато вие очаквате, че отношенията ви ще навлязат в нова фаза, те вероятно ще приключат.

519fd111842fa46cb684290no9

Господин «въртележка»
За разлика от вечния ерген, този тип говори само за брак. За съжаление, той гледа на брака като на нова кола, а вие може да сте сигурна, че след няколко години ще поиска нов модел.
Как ще ви измами: Той е виртуозно-романтичен, а връзката ви (за определен период) ще прилича на вечен меден месец. Освен това ще ви накара да повярвате, че след като е бил вече женен, не се страхува от обвързване и поемане на ангажименти. И да, разбира се, толкова е изкушаващо да ви представят навсякъде като бъдещата г-жа Съпруга.
За да се предпазите, открийте на първо време колко пъти е бил женен и дали бившите му съпруги са били все по-млади. Ако е бил вече женен 2 или 3 пъти, е много вероятно да се ожени още 2-3-4… пъти. Друг индикатор: Предложете му да забавите малко темпото, с което се развиват отношенията ви. Ако стане нетърпелив, защото му пречите да получи незабавно това, което иска – т.е. вас, то най-малкото, което може да направите, е да се възползвате от новата придобивка на гражданското ни общество – предбрачните договори.
На мама момчето
Той е сладък, грижовен и толкова ви разбира… За съжаление обаче е още зависим от мама. Омъжете се за него и ще се окаже, че сте се омъжила за майка му. Едва ли така си представяте брачния съюз. Мамчето още влияе на решенията му: какво работи, с какво се занимава, къде живее, каква холова гарнитура да си купи и пр. и пр. Поставете ултиматума “майка ти или аз”, а ние ще се обзаложим с вас кой ще загуби. Да, вие.
Как ще ви измами: Ще си мислите, че всеки мъж, който обича майка си, със сигурност знае как да се отнася към една жена. Наистина, всяка жена иска мъж, на който му пука как се чувства тя.
Но.. ако ви сравнява непрекъснато с майка си, манджите ви – с нейните, облеклото ви – с нейното, е твърде вероятно на връх Св. Валентин да заведе нея на вечеря, а вие да останете да си ядете шоколадовите бонбони с форма на сърце сама…
Бъдете наясно: има ли място за вас в най-интимните дълбини на сърцето му или то е завинаги заето – от майка му.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: