Извиненията…….не помагат

Номер 10

“Изглеждаш чудесно в каквото и да си облечена.”

Ако имате връзка е въпрос на време Тя да ви попита : “Изглеждам ли дебела в тази рокля?”. Един от най – добрите отговори, но не и сред най-сполучливите, безспорно е мълчанието, което обаче, както знаем, е знак на съгласие. В никакъв случай не мълчете! Прекалено много последици води след себе си. Не рискувайте! Това трябва да се превърне като рефлекс за вас. Още преди да е задала изцяло въпроса си “Изглеждам ли дебела?”, казвате “Изглеждаш чудесно в каквото и да си облечена.”

 

Номер 9

“Погледни се само, каква мръсница си.”

Обикновено това е реплика, която поддържа доброто настроение на жената (и мъжете го знаят много добре), а в последствие и на мъжа . . . С две думи, тези, които са по-наясно с връзките, знаят какъв е ефектът от подобно изказване – постигат това което искат от жената!

Номер 8

“Не ми е нужна почивка, за да ми напомни колко специална си за мен.”

Ежедневието е доста натоварено, новите технологии изместиха “старите” директни разговори между двойката – ПИН номера, e – mail, гласови пощи и т.н., следователно е напълно обяснимо забравянето на годишнини, рождени дни и специални случаи.
Така че просто си наизустете тази реплика, която също трябва да се превърне в рефлекс и винаги, когато съвсем случайно сте пропуснали някакъв повод, си я кажете като първокласник стихотворение. Помага!

Номер 7

“Не исках да те будя.”

Прибрали сте се късно, тя спи и вие си лягате мноооого тихо. На сутринта й казвате: “Не исках да те будя”. А истината е, че ако я бяхте събудили, щеше да има бърз разпит от нейна страна :”Колко е часът? Къде беше? С кого беше?”. Досадно нали? В случая вие просто сте избегнали този разпит чрез :“Не исках да те будя.”.

Номер 6

“Не си падам по големите цици”

Да, бе, да! Има ли изобщо мъж на планетата, който да не харесва големи женски гърди. Май, не, нали?! И все пак ще бъде много мило от Негова страна ако поуспокои малко половинката си с тази реплика при изблик на ниско самочувствие.

Номер 5

“Не исках да ти купувам нещо, което не би искала”
Забравили сте да купите подарък на половинката си за някакъв си повод. Е, тогава това извинение е напълно подходящо. Измъкването ви е гарантирано. Остава ви само да излезете и тя да си хареса нещо – нали такава беше идеята ви :

Номер 4

“Аз съм виновен, Петър (тя не харесва Петър) ме задържа”

Прибрали сте се късно? Ето го и вашето извинение – приятелят, когото тя мрази! Обвинете него за закъснението си и ще минете “по – безоблачно” през ситуацията, а и през половинката си.

Номер 3

“ Иван (тя го харесва) току – що го уволниха”

Ще прояви състрадание и интерес от този факт и ще пренебрегне другия, че сте се прибрали късничко и сте пропуснали киното примерно.

Номер 2

“Доста съм придирчив към храната”

Много добро и учтиво извинение, когато не харесате вечерята й.

Номер 1

“Имам работа сега”

Нищо не може да застане между мъжа и неговото лично свободно пространство. Това извинение служи точно за това. Но, внимавайте да не го използвате прекалено често, че ще загуби истинността си.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: