Какво не искат мъжете?

1. Мъжете не обичат еднообразието в секса.
Ако не искате вашият любим да “кривне от правия път”, разнообразявайте интимния си живот. Все пак има над 600 начина за предварителни интимни ласки, а в “Кама Сутра” са описани 1253 сексуални пози.

2. Мъжете не обичат жените, безразлични към секса.
Ако жената иска преди всичко да подчертае своето целомъдрие и богат душевен свят, най-често постига обратен на желания ефект – в очите на съвременния мъж такава жена обикновено изглежда лицемерка или престорено вярваща.
3. Мъжете не обичат жените, които се стремят да получат оргазъм на всяка цена.
Това наистина е част от гена – еволюцията е заложила мъжът да стига винаги до края, а жената… съвсем не е задължително. Ако идеалният секс се получаваше всеки път, едва ли щеше да се цени толкова и от двете страни в него. Пък и в края на краищата това в повечето случаи не е последната нощ.

4. “Живият труп”.
Поведението, характерно за пуританските английски госпожици, на което са били възпитавани още от детството, би донесло на съвременната жена… самота.

5. Непознаването на мъжката физиология не освобождава жената от отговорност.
Не бъдете от онези жени, които смятат, че непознаването на точката G от мъжете се смята за страшно невежество. Не повтаряйте подобни грешки!

img_175172_776719_l1

6. Мъжете не обичат жените тип “генерал”.
Поне повечето от тях. Психолозите съветват, дори да сте свикнали винаги и навсякъде да определяте правилата, да забравите този свой навик поне в леглото.

7. Не изтъквайте комплексите си – мъжът не обича това.
“Изключи светлината, защото съм дебела, грозна, имам целулит…”
Защо ви е всъщност да посвещавате мъжа във вашите комплекси? Ако търсите съчувствие, защото знаете, че този начин работи при вас, силната половина е със съвсем друга психика – мъжът решава с коя да бъде. Поне иска той да си мисли, че е така…

8. Мъжете не обичат прекалено много приказки.
Речевите центрове при жената доказано са много по-силно развити отколкото при мъжа. Но интимната обстановка не е най-подходящото място, на което жената да демонстрира своето красноречие. Почти всички мъже се дразнят от това.

9. Интимната близост предизвиква нежелателни откровения.
Понякога дори такива, за които и двете страни после съжаляват. В тези откровения много често се намесват реплики за бившите партньори. Никога не правете това. И не сравнявайте, дори сравнението да е в полза на партньора ви. А най-голямото оскърбление за мъжа е недоволството от неговите “полови параметри”.

10. Мъжете не обичат прекалената загриженост за външния вид, както и прекалената немарливост.
И двете крайности трябва да се избягват. Не давайте възможност на счупения нокът да ви развали удоволствието, но и не си позволявайте да ходите с мръсно бельо.

11. Не манипулирайте мъжете с помощта на своя чар.
Не използвайте своята сексуалност за пресметливи цели! Това отношение ще ги обиди и те ще си потърсят… по-безкористно създание.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: