Какъв тип мъж ви подхожда?

Какъв тип мъж ви подхожда?
Предпочитанието към определен цвят показва какъв трябва да е перфектният партньор
 
За вашите желания, нужди и цели в отношенията може да се съди по предпочитанието към определен цвят. Ако не сте дефинирала съвсем ясно какъв трябва да е вашия идеален партньор, направете този тест, за да си помогнете в идентифицирането на точния образ на вашата половинка.
И така, изберете един от посочените цветове – този, който ви харесва най-много. Не мислете – просто посочете един:
– Зелен
– Виолетов
– Оранжев
Избрахте ли?

Нека да видим резултатите:
Ако сте се спряла на зеления цвят…
Това означава, че умеете да предразполагате мъжете към откровен разговор. Когато са с вас, те са готови да ви разкажат всичко за живота си, чувстват се комфортно и уверено във вашата компания и усещат подкрепа от ваша страна. Това обстоятелства – че умеете да предразполагате силния пол към откровени разговори – ви позволява още в началото да определите какво е нужно и важно за един или друг мъж, какви са намеренията му и към какви отношения се стреми.
Предпочитанието към зеления цвят означава още, че вие търсите стабилност в живота и се стремите да откриете онзи, който ще допринесе за това и с когото ще имате едно спокойно и ясно бъдеще.

Ако сте се спряла на виолетовия цвят…
Това означава, че ви привлича преди всичко енергията на мъжете, с които се срещате. Същевременно обаче, на вас преди всичко ви подхожда този тип мъж, който е способен да ви успокои и да ви създаде комфортни условия.
Вие покорявате мъжете с енергията си, като просто ги заразявате с нея и на тях им се струва, че животът с вас е по-интересен и разнообразен.
В отношенията си с партньора си сте лоялна, а на самите отношения гледате като на нещо много сериозно.
“Виолетките” вземат решение за брак само, ако мъжът е издържал теста за подбор, който в особено голяма степен касае външната му привлекателност. Дали сте съгласна или не с това, много характерен за жените, предпочитащи виолетово, е стремежът да се омъжат за красавци. За това ви препоръчвамепринцесата в приказката за цар Дроздобрад, защото сте намерила един или друг външен “дефект”, а да давате шанс на мъжете да проявят и вътрешната си красота.

Ако сте се спряла на оранжевия цвят…
Това означава, че вие сте харизматична, влюбчива и привлекателна личност, която очарова мъжете. Умеете да слушате и разсъждавате, което ви позволява на практика винаги да оценявате правилно ситуацията и характера на отношенията. Същевременно обаче, един мъжки поглед ви е достатъчен, за да изгубите “ума и дума”. Въпреки това, когато вземате решение за брак, няма да го направите емоционално, а добре-обмислено.
Освен това, вие интуитивно търсите умен партньор, който подхожда към брака като към нещо, което се прави “веднъж и за цял живот”. За вас най-добрият мъж е този, от когото има какво ново да научите.
Вие притежавате силен рефлекс за самозащита, така че е възможно в началото на едно запознанство да прикривате чувствената си страна зад остър и хаплив език. Нашата препоръка е да не се престаравате със сарказма, а да намерите начин да подскажете, че всъщност сте много женствена и чувствителна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: