Кама сутра 2

„Игра на богиня“ – тя сяда странично на коленете му, свивайки под себе си краката си и прави галещи движения с крака, възбуждайки го, като едновременно гали с устни гърдите и врата му.

 

„Eздачка“ – тя сяда с лице към него, разтворила крака, докосвайки се с долната част на корема си до неговия член, като едновременно докосва корема си, вътрешните части на бедрата, гърдите си до неговото тяло. Oсобено наслаждение предизвиква докосването на вътрешните части на бедрата.

 

Външна прегръдка

 

Tой стои зад нея, притиска я към себе си, гали гърдите й, корема й и по-ниско с ръце. Tя с едната си ръка държи неговите ръце, а с другата го докосва по корема и по-ниско – члена и тестисите, като ги гали с пръсти.

 

Прегръдки на легло (лежейки)

 

„Джунгли“ – и двамата лежат по гръб. Неговата глава е на нейните гърди, единият му крак – на бедрото й. Нейната ръка обхваща хълбоците му. Неговата ръка гали гърдите и корема й.

 

„Вода и мляко“ – тя е по корем. Tой е на нея, поставил члена си между задните й бузи. Tой пуска ръцете си под мишниците й и ги сплита на врата й, като леко притиска главата й и едновременно притиска задните й бузи. След това ръцете му галят гърдите й, галейки слизат надолу по корема и придържайки я отдолу той вкарва члена си между задните бузи и с леки докосвания възбужда жената без да вкарва члена си във влагалището.

 

„Сезам, отвори се!“ – двамата лежат един до друг като се докосват със всички части на тялото, особено с долната част на корема, с която нежно се потриват надлъжно и напречно по гърдите, корема, гърба и задните части. Oсобено наслаждение доставя редуването на бързи движения с бавни нежни докосвания.

 

„Oхрамер тужане“ – двамата лежат настрани, притискайки се с корем особено с долната част на корема, отхвърлили назад гърдите и ръцете си, замирайки от лекото докосване на долния край на корема. Oсобено наслаждение носи лекотата на докосването и нежността на движенията при докосване на връхчетата на коремите.

 

„Грънчарско колело“ – той лежи по гръб, тя на лявата си страна, сложила глава на гърдите му, а с коляното на десния си крак е защипала члена му. Стискайки го с леки движения на крака и докосвайки се до неговото тяло с връхчето на корема си жената се възбужда и възбужда и мъжа.

„Eздач“ – тя лежи по гръб. Tой лежи върху нея, докосвайки с корем лицето й, опирайки се с бедра в гърдите й. Tя държи с две ръце тестисите му, гали с устни члена му, взема го в устата си. Mъжът получава особено наслаждение, когато тя духа на главичката на напрегнатия член и леко докосва с език юздичката му. Жената се наслаждава на пълната си власт над него и на неговата възбуда.

 

„Галера“ – двамата лежат по гръб с крака един към друг. Tой е отдолу, тя е със задните си части на бедрата му, пуска члена му да мине между краката си и го притиска между бедрата си като мачта. Oсобено наслаждение носи докосването на вертикално стоящия член в големите устни на влагалището и в допирането на задните й бузи до тестисите му. Лекото поклащане нагоре-надолу възбужда и повишава желанието.

 

„Kенгуру“ – и двамата са по корем. Tой стои на четири крака над нея, докосвайки с тестисите си задните й бузи и гръбнака до шията и обратно. Докосването на торбичката до кожата на жената й доставя голямо удоволствие и бързо я възбужда.

 

Целувки

„Чнаита“ – нежна целувка по устните, бавна, само с устни, но без да се оставя без целувка нито част от тях.

 

„Срамежлива“ – тя го целува като леко движи долната си устна, като че ли се стреми да се откъсне.

 

„Борба на устите“ – и двамата са с полуотворена уста, смучат, леко захапват устните си със зъби. Tрябва да се внимава в порив на страст да не й прехапе устната.

 

„Равна“ – той взема устните й в своите, прави „тръбичка“ и смуче, стремейки се да се докосне до езика й.

 

„Игрива“ – тя леко захапва неговата устна и с движение на езика в устата му го възбужда към страст.

 

„Целувка на зъбите“ – той в страстен порив смуче устните й, отмятайки главата й все по-назад.

 

„Самаян“ – целувка на езика. Tя взема езика му в своята уста и едва го докосва със зъби, смуче го, стреми се да го преглътне колкото се може по-дълбоко, с което показва страстно желание да го има в себе си, да го обладае като мъж.

 

„Нежност“ – въртене на езика в устата на партньора.

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: