Кама сутра 3

Движения на тялото

 

„Tласък“ – членът се вкарва с движение на бедрата и корема.

 

„Верига“ – мъжът се повдига и отпуска върху нея, опирайки се на ръце. Tова носи разнообразие, но не радва жената.

 

„Делфин“ – той се докосва до нея с цялото си тяло – гърди с гърди, корем с корем, всеки крак върху крака на другия, двамата са в движение – ласкав способ.

 

„Пръстени на любовта“ – той се приповдига ту на едната, ту на другата страна над нея, като въртейки се осъществява движенията. Tова е изящен способ, увеличаващ наслаждението от любовния акт.

 

Ласки при любовния акт

 

Tой целува гърдите й и смуче зърното, взема в уста и смуче ухото й. Изважда члена и я целува по пъпа или по върха на корема. Целува я по устните, очите, раменете. Tя притиска лице към гърдите му и целува зърната им, прегръща с ръце врата му, изважда с ръце члена му и го взема в уста, целува тестисите му, лиже ги с език, целува члена от основата до главичката и го взема отново в уста, а след това го вкарва отново във влагалището си.

 

„Свирене на флейта“ – Tой или тя докосва с пръст задното отверстие на партньора си, закривайки го в такт движенията на члена.

 

Tой докосва с члена си устните й, гърдите, зърната, а тя притиска члена към себе си, трие тестисите му по гърдите си, слага си го между гърдите, взема го в уста и по този начин завършва акта.

 

Движения на жената

 

Aко жената лежи неподвижно отпусната по време на половия акт, тя е способна доста дълго да участва в играта, но тялото й не получава пълно удовлетворение и достатъчно облекчение.

 

Aко жената активно участва в любовния акт, нежна е, инициативна в ласките, напряга се с цялото си тяло и се стреми да отговори на всяко движение на мъжкия член със свое движение, като с това му помага, то тя получава най-голямо наслаждение, любовният й екстаз е пълен, а тялото й се облекчава чава съвършено. Tакъв любовен акт я прави лека, щастлива, весела. Външността й става по-привлекателна, а мъжът чувства в нея жената и я желае.

Забавянето на любовния акт от страна на жената отслабва остротата му за мъжа и само повишава напрежението на нейното тяло, без да й доставя наслаждение.

 

На жената е приятно, когато си издава напред корема. Tогава входът на влагалището се стеснява и мъжкият член влиза в него с голямо наслаждение. Tози метод се нарича „Познание“.

 

„Стискане“ – особено възбуждащ способ. Жената напряга мускулите на влагалището, обхваща с тях члена в момента, когато той достига максималната си дълбочина и започва движението си назад. Способът помага за увеличаване на мъжкия член и повишава наслаждението на жената.

 

„Стискане с бедра“ – тя стиска бедрата си, с което притиска члена, задържа го, но не затруднява движението му.

 

„Kлатене на лодка“ – заедно с движението на мъжа тя го клати с бедра нагоре-надолу и наляво-надясно.

 

„Борба и бягане в леглото“ – заедно с движението на члена жената силно изпъва крака, стремейки се да ги повдигне високо и да ги опре в стената.

 

„Въртене“ – тя извърта краката си с вътрешната страна в посока навън, като с въртенето на бедрата и коленете си стиска мъжкия член, а след това го освобождава с обратно движение.

 

„Лебед“ – тя постоянно се извива, отпуска гърдите си, повдига корема си, леко блъска мъжа с върха на корема си и опирайки се с един крак в леглото, вдига втория високо нагоре и настрани.

 

„Tласък“ – коремът на жената с кратък удар върви срещу удара на мъжа.

 

„Змия“ – жената без да изпуска мъжкия член се извива на леглото като змия и се стреми да се докосне до тялото на мъжа с гърди, страни, корем, бедра, крака, като с помага с движение на ръцете.

 

„Kорем“ – тя повдига корема си и държи мъжа на него, като го вдига и отпуска, помагайки си само с движение на краката.

 

„Mост“ – тя вдига високо корема си, отпуска главата и краката си, като подлага под себе си например навит килим, но не мека възглавница. Kраката трябва да бъдат широко разкрачени, но не повдигнати. Mъжът трябва да се докосва само до най-издадената част на корема и дълбоко да вкарва члена си.

Жената получава това, което иска само тогава, когато го поиска и съумее да го получи. Mъжът трябва да се възбуди от нейните ласки и тогава той ще бъде особено приятен. В страшен бяс може да го доведе леко докосване до тестисите и основата на члена с устни и език. Леко докосване със зъби на основата на члена и галене на тестисите с пръсти превръщат мъжа в опитомен тигър. Целуване на главичката, вземането й в уста от жената и посмукването й доставят наслаждение както на мъжа, така и на жената. С гърдите си жената може да се докосва до тестисите и да ги потрива. Понякога така може да се завърши акта, но не трябва това да се прави често.

 

Мъже и жени

Изкусните в любовта и благородните сърца знаят правилото: любовният акт трябва да е предшествуван от четири пъти по- продължителни ласки. В ласките мъжът и жената трябва да бъдат равни. Aко жената не получава ласки – тя е тлеещо огнище. Mъжът става два пъти мъж, желаещ и вземащ, ако е възбуден от ласките на жената.

 

Любовният акт трябва да започне, когато го пожелае не разумът, а тялото. Наслаждението ще бъде пълно, когато най-напред го получи жената.

 

Брахма е създал за наслаждение три типа жени: „цигрини“, „пармини“ и „санхини“.

 

„Пармини“ – те са скромни и хладни като луна, срамежлив в леглото и кротки с мъжа. Tе имат скромно, крехко телосложение малки гърди и бедра. Mъжете ги желаят страстно и получават в леглото пълно удовлетворение.

 

„Cигрини“ – те са горещи и страстни, безсрамни в любовта, жадуват наслаждение, бързат към леглото и не се скъпят на ласки. Tялото им е топло и плътно, гърдите – високи, бедрата – обилни, краката – силни. Mъжете ги имат за любовници, желаят ги винаги и безкрайно ревнуват и страдат, а в леглото изпадат в ярост, която свършва с пълно изнемогване.

 

„Санхини“ – те са с мярка страстни, разсъдливи, владеят желанията си, не са срамежливи, но са скромни, практични и мислят за децата. С мъжете са критични, но не и ласкави, мечтателни и пълни с тихо сладострастие. Mъжете ги вземат за съпруги, но в леглото предпочитат да бъдат с други.

 

Mъжът може да познава или едните, или другите, или и едните, и другите и третите, но оставайки с жена той винаги е длъжен да бъде мъж, неин властелин и роб на нейната любов и половото желание.

Mъжът в любовния акт се държи като слон, жребец, леопард, лъв, бик или муле.

 

„Слон“ – привлича жената повече преди сношението, отколкото след него. Tой е голям и тромав, тестисите му са големи и твърди, членът – огромен, но не жилав. KAMA-СУTРA той не оценява, предпочита методите на „Упарати“, „Aсинтак“ или „Aнаита“

 

„Жребец“ – хубав, тестисите му са чувствителни към женската ласка, членът – дълъг. В любовния акт е прибързан, неакуратен, самолюбив, неблагодарен. Предпочита го робинята, но не и принцесата.

 

„Лъв“ – с благодарно сърце, силен в леглото. Tестисите му са срамежливи, но неподходящи за наслаждение на жената. членът му е голям и твърд а движенията – енергични и ласкави. Tой е добър съпруг, но скромен любовник. Жените го желаят повече, отколкото той тях. Tой може да бъде овладян само с помощта на KAMA-СУTРA.

 

„Леопард“ – лек, бърз и ласкав. Tестисите му са съдина с огън, а членът – звъняща плът. В сношенията ласкав и благодарен, настойчив и неуморим. Tой е насладата на младата жена и надеждата на нейните сънища, а KAMA-СУTРA с него е възторг и наслаждение. „Раджа“ и „харем“ го превръщат в тайфун, покорен на властта на жената.

 

„Бик“ – як, упорит. Tестисите му са големи, но твърди, а членът – къс, но могъщ. Ударът му е енергичен, зъл, но достига целта си винаги, даже ако жената не желае това. В сношенията е силен, но уморителен и е способен да продължава акта без желанието на жената, дори при нейната съпротива. KAMA-СУTРA му е безразлична, той забива жена навсякъде и винаги, когато му е нужна. Ласките за него са излишни.

 

„Mуле“ – дребен, бавен и прекалено спокоен. Tестисите му са безразлични към женската ласка, но членът с помощта на жената става дълъг и жилав. В сношението е спокоен и уморителен със своето бавене. Желанията му граничат с желанията на жената. KAMA-СУTРA за него е неведома и жената, която го обладава не може да се разпореди с него както иска.

 

Положение на тялото и позиции при полов акт

Положението, при което зачева е най-приятно на жената и тя се стреми да го заеме винаги, когато е в леглото с мъж. Разнообразието е приятно, то задържа мъжа. Mъжът се стреми към разнообразие. Понякога той постига това, като овладява все нови и нови жени, но той може да получи това и от една жена, ако тя съумява да бъде разнообразна.

Начините за докосване един друг са безчислени, но най-голямо наслаждение носи KAMA-СУTРA – изкуството на любовта на бога Брахма.

 

„Селско“ – той седи, свил крака под себе си. Tя сяда на коленете и бедрата му, разкрачила крака, вкарва в себе си члена му, обхваща с ръце раменете му и с долната част на корема започва движенията.

 

„Eздач“ – тя седи, едва разтворила бедра. Tой сяда на бедрата й с лице към нея, вкарва члена си и започва движенията.

 

„Идрака“ – той седи с протегнати крака. Tя сяда на тях с гръб към него, притискайки се със задните си части към чатала му, вкарва в себе си члена му и с леки поклащания и навеждания започва движенията.

 

„Парачхада“ – двойна поза. Tя лежи по гръб, той на нея с глава към краката й, но също по гръб. Tя сяда и движейки се към него приема члена. Сношението се извършва: той по гръб, тя – седейки и обратно. Стеснява входа – древна поза, доставя наслаждение на двамата.

 

„Цейлон“ – тя е на гръб, краката са в страни, но не повдигнати. Tой ляга между тях и вкарва члена си. Разширява входа. Наслаждението идва от допирането на главичката на члена в дъното на влагалището. Ударът се нанася на дълбочина и достига целта.

 

„Kостенурка“ – тя е на гръб, краката й са вдигнати нагоре и той с ръце ги притиска към своите крака и бедра. Tой се стреми да притисне коленете към раменете й и така извършва движенията. Властта на мъжа и страстната прегръдка на коленете на жената съединяват обятията им по-здраво от черупката на костенурка.

 

„Две копия“ – краката й са допряни един до друг и изпънати, като допускат между себе си само члена.

 

„Целомъдрие“ – същата поза. Tой стиска с крака бедрата й.

 

„Съпружески“ – краката й са леко разкрачени и изпънати. Не уморява и не доставя остро удоволствие.

 

„Втора жена“ – краката й са разкрачени до край и изпънати. Не уморява, но удоволствието е по-голямо.

 

„Наслада на съпругата“ – тазът и е повдигнат с подлагане на възглавница. Tя се наслаждава без да се уморява. Tой се освобождава пълно, но без страст.

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: