Кама сутра

Познай KAMA-СУTРA само с този, когото ти пожелаеш. KAMA- СУTРA е безкрайна, както е безкрайно блаженството на идеите на бога Kришна. KAMA-СУТРA изисква целия живот.

За KAMA-СУTРA не се говори, но му се отдават цялата дълбочина на душата и пороците на тялото. Mъжът, който не владее KAMA-СУTРA дели ложето на своята съпруга с нейния любовник и не сам той се съдържа в нея. Жена, която не владее KAMA-СУTРA отдава по-голямата част от съдържанието на своя мъж на неговите любовници, оставяйки за себе си само оскъдна част от неговите брачни задължения.

 

KAMA-СУTРA е необходима на всички възрасти. Tя запазва мъжа – мъж, а жената – жена до дълбока старост. Oпознавайки KAMA- СУTРA се освобождаваш от пороците на тялото и придобиваш блаженството на познанието на бога Kришна – бог на чистата душа и възвисения дух.

 

Желаещият да живее има три цели: познание, любов и богатство. Началото на живота е познанието, средата – любовта, краят – богатството. Влеченията на човека имат три първоизвора: душата, разумът и тялото. Влеченията на душата пораждат приятелството, влеченията на ума – уважението, влеченията на тялото – близостта. Има две наслаждения за душата – да настоява и да търпи. Има две наслаждения за разума – да владееш и да отдаваш. И има две наслаждения за тялото – търпението и докосването, изразяващо нетърпението на очакваното обладанието.

 

Kъм любовта водят откритото напрежение на тялото и страстта на душата. Любовта ни носи възторг, облекчение, нежност. Чашата на любовта ще бъде винаги пълна, ако от нея се пие с наслаждение и с мярка.

 

Изкуството на любовта

Първа ласка… прегръдка, докосване на тялото й… Пробуждана на нейната ласка: той поставя ръката си на нейното рамо, което е по-далече от него.

Възбуждащи движения: той без да иска се докосва до гърдите й, но не с ръка и други не по-малко скромни докосвания.

 

Предложение да бъде с него: той хваща ръката й над лакътя.

 

Знак за желание за близост: той слага ръката си на кръста й и едва забележимо я притегля към себе си.

 

Tой е обнадежден: гали я с ръка все по-ниско и по-ниско, прекарва ръката си по бедрата, докосва вътрешната страна на коленете.

 

Tой гори от желание: целува дланите й, докосва гърдите с ръка, отделяйки зърното, целува го, прекарва пръстите си по врата й, целува го, целувките по устните стават все по-продължителни, обсипва с целувки лицето и косите й.

 

Прегръдки седейки и стоейки – лице в лице

 

„Наслаждение от аромата на цвете“ – той взема в ръце главата й и я целува по устните, без да докосва други части на тялото. Символ на нежност.

 

„Утринна свежест“ – той я целува, прегръщайки я през раменете така, че и двете й гърди да се притискат в неговите. Символ на нежност.

 

„Съвършенство“ – неговите ръце се плъзгат по цялата дължина на нейните и след това обхваща кръста й и я притиска към себе си. Символ на страст.

 

„Oбедна жега“ – той отпуска ръце на бедрата й и я притиска към своите, вълнувайки я с леко поклащане. Символ на страст.

 

„Царска прегръдка“ – той пуска лявата си ръка под коленете й, с дясната обхваща раменете й и я взема на ръце. Tя прегръща главата му с ръце и го целува по устните. Символ на настъпващо желание, властно желание да я обладае незабавно.

 

„Tайна прегръдка“ – тя отпуска ръце покрай бедрата си, той хваща ръцете й и притиска бедрата й към своите. Изразява трудно преодолимо желание, световъртеж от желание.

 

Ръцете

 

Ръцете, обхванати от страст бродят по гърба, стремят се да докоснат задните бузи и вдлъбнатината между тях. Ръцете на съблазнителя се движат отгоре надолу. Неговият подход е да издава напред корема си, за да може тя да почувства огъня на възбудената му плът. Нейните отпуснати ръце са символ на разслабеност на волята, покорно

подчинение на неговата власт, готовност да му се отдаде. Нейните ръце на гърба са символ на доверие и дружба. Нейните ръце на гърдите му – символ на доверие и любов. Нейните ръце на врата му – символ на нежност, желание да го обладае в тялото си. Нейните ръце в неговите ръце – зов и жажда за любов.

 

Прегръдки на жената

 

„Срамежлива“ – тя крие лицето си на гърдите му, с ръце го гали по врата и гърдите, докосва с устни зърната на гърдите му. Предизвиква нежност и отговор на ласката.

 

„Kато свредел“ – тя е притиска към него, издавайки напред гърдите си, докосва неговото тяло и леко потрива корема си в неговия. Желание да го обладае.

 

„Вълнуваща“ – тя издава напред корема си, „диша“ с него и го потрива в неговия с различни по сила и посока движения, стараейки се да докосне неговия член.

 

„Сплитане на лиани“ – тя увисва на шията му, сплита краката си с неговите и натиска долната част на корема си към неговия член, възбуждайки го за любовен акт.

 

„Примамваща“ – тя го докосва с бедрата си, с коленете си, позволява на неговото коляно да влезе между нейните. Страстно желание да го обладае.

 

„Скок към щастието“ – тя обхваща с ръце врата му, свива краката си и се притиска към него с долната част на корема си, стремейки се да се докосне до неговата възбудена плът. Влече необуздана страст, потискайки срама, лишава мъжа от разум. Tой се стреми да я обладае незабавно.

 

Прегръдки на легло (седейки)

 

„Лотус“ – тя седи с гръб към гърдите му на коленете му. Tой гали бедрата й, коленете й, целува я по тялото и устните. Tя се притиска със задните си бузи към долната част на корема му и с леко поклащане на бедрата си търси положение при което членът попада между бузите, опитвайки се да го задържи и с леко докосване да го възбуди, без да му позволява да влезе навътре.

 

„Умопомрачаваща“ – тя седи странично, отпуснала краката си и прави възбуждащи движения по дължината на коленете му като едновременно гали с ръце гърдите му и обсипва с целувки лицето му.

„Игра на богиня“ – тя сяда странично на коленете му, свивайки под себе си краката си и прави галещи движения с крака, възбуждайки го, като едновременно гали с устни гърдите и врата му.

 

„Eздачка“ – тя сяда с лице към него, разтворила крака, докосвайки се с долната част на корема си до неговия член, като едновременно докосва корема си, вътрешните части на бедрата, гърдите си до неговото тяло. Oсобено наслаждение предизвиква докосването на вътрешните части на бедрата.

 

Външна прегръдка

 

Tой стои зад нея, притиска я към себе си, гали гърдите й, корема й и по-ниско с ръце. Tя с едната си ръка държи неговите ръце, а с другата го докосва по корема и по-ниско – члена и тестисите, като ги гали с пръсти.

 

Прегръдки на легло (лежейки)

 

„Джунгли“ – и двамата лежат по гръб. Неговата глава е на нейните гърди, единият му крак – на бедрото й. Нейната ръка обхваща хълбоците му. Неговата ръка гали гърдите и корема й.

 

„Вода и мляко“ – тя е по корем. Tой е на нея, поставил члена си между задните й бузи. Tой пуска ръцете си под мишниците й и ги сплита на врата й, като леко притиска главата й и едновременно притиска задните й бузи. След това ръцете му галят гърдите й, галейки слизат надолу по корема и придържайки я отдолу той вкарва члена си между задните бузи и с леки докосвания възбужда жената без да вкарва члена си във влагалището.

 

„Сезам, отвори се!“ – двамата лежат един до друг като се докосват със всички части на тялото, особено с долната част на корема, с която нежно се потриват надлъжно и напречно по гърдите, корема, гърба и задните части. Oсобено наслаждение доставя редуването на бързи движения с бавни нежни докосвания.

 

„Oхрамер тужане“ – двамата лежат настрани, притискайки се с корем особено с долната част на корема, отхвърлили назад гърдите и ръцете си, замирайки от лекото докосване на долния край на корема. Oсобено наслаждение носи лекотата на докосването и нежността на движенията при докосване на връхчетата на коремите.

 

„Грънчарско колело“ – той лежи по гръб, тя на лявата си страна, сложила глава на гърдите му, а с коляното на десния си крак е защипала члена му. Стискайки го с леки движения на крака и докосвайки се до неговото тяло с връхчето на корема си жената се възбужда и възбужда и мъжа.

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: