Любимият ви цвят и вашата сексуалност

Червен. Хората, които обичат червения цвят имат склонност да се показват като тигри в леглото Те лесно се възбуждат и се наслаждават на секса по всякакви начини
Веднъж възпламенени те могат да горят с часове в спалнята. Когато се срещнат двама любители на червения цвят последващата еротика прилича на безкрайно изригващ вулкан. “Червените” любовници като правило са агресивни и затова поклонниците на други, по-спокойни цветове, трябва да се погрижат за своята безопасност.

Жълт. Ако отдавате предпочитание към жълтия цвят вашата енергия лесно може да се адаптира към друга. Любимият цвят на хомосексуалистите е жълтият. Но не се отчайвайте, не всеки, който се облича в жълто е гей. В болшинството от случаите “жълтите” лесно отстъпват на силните желания на своите партньори.
Дори и да не се наслаждават напълно на секса, те никога няма да отхвърлят предложението на своя любовник или обичан от тях човек.

Розов. Хората, които обичат розовия цвят в сексуалните отношения предпочитат тактиката на маневрирането: жените имат склонността да дразнят и да обещават повече, отколкото могат да дадат. В някои случаи показват прелестите си, но само защото тайно ненавиждат мъжете. Много проститутки се гордеят със своя гардероб с множество тоалети в розов цвят. Мъжете, които предпочитат розовото, са донжуани и не са лишени от склонност към кокетство. Принадлежат към онази категория любовници, които определят по няколко срещи на вечер, но не отиват на нито една от тях, а разпиват с приятели в близкия бар. Жените, чиито мъже са “розови” трябва да пазят старателно тази тайна.

Пурпурен. Обичащите този цвят се смята за прекалено изкусни за да се занимават с разни глупави любовни игри в леглото. “Пурпурните” жени ненавиждат когато по време на полов акт прическата им се превърне в птиче гнездо,. “Пурпурните” мъже подхождат към любовните игри доста делово. И у двамата партньори от този цвят преобладава желанието за получаване на удовлетворение за самия себе си.

Черен. Черният цвят влачи след себе си желание за “черен” секс. Хората, които предпочитат черния цвят са лошо приспособени към секса и затова търсят себеподобни. По принцип те са природни мазохисти или садисти, затова са склонни към извращения. “Черните” са унили и когато нещо ги съкруши от тях могат да се очакват неприятни сюрпризи. Полицейските психиатри твърдят, че сексуалните престъпници предпочитат черния цвят. Не случайно, униформата на малолетните улични е в черен цвят.
Зелен. Тези, които предпочитат зеления цвят са чисти и наивни в сексуалните отношения. Жените, които обичат зеленото, цял живот правят секс като девственици. А мъжете са тромави и несръчни, но пък страшно обаятелни. “Зелените” любовници са меки, доброжелателни, но не горят от “африканска страст”. Освен това са верни в брака.

Оранжев. Любовниците от този цвят с склонни към сексуални фантазии. Сексуалният акт се разглежда като драматична едноактова пиеса, в която те са “звезди”. Любовната прелюдия е важна като самият акт. Те си шепнат един на друг мили глупости, водят безсмислени диалози. Те са изцяло във властта на въображението си. “Оранжевите” често не изпитват оргазъм, ну не им е до това. Мъжете обичат да дърпат партньорките си за косите, а жените – да оставят червени следи от нокти по гърбовете на партньорите си.

Кафяв. Ако обичате кафявия цвят вие сте истинско съкровище за брак. “Кафявите” любовници са топли и дълбоки в чувствата, внимателни към желанията на своя партньор. Секс 24 часа в денонощието? Няма проблеми! Уютно да се настанят до огъня, да се разхождат под дъжда, да ловят снежинки с крайчето на езика – всичко това е за “кафявите”. На тях им е нужно много време за да правят любов в нарочна интимна обстановка. Дори и една груба дума може да развали отношенията.

Сив. Сивият цвят е предпочитан от нерешителните хора. “Сивите” мъже гледат на секса ни повече, ни по-малко като на облекчение. Жените, които обичат сивия цвят, не се занимават с любов – те имат полови отношения. И само по две причини: да си изпълнят съпружеските задължения или за да забременеят Докато правят секс те броят пукнатините по тавана или цветчетата на спалния комплект. Но когато “сивите” влязат в брак, той наистина се сключва на небесата.

Син. Любителите на синия цвят са прекрасни сексуални партньори. Те са любящи, нежни и внимателни към нуждите на партньора. Те предполагат, че любовният акт е един от видовете изкуства, затова техният сексуален подход винаги е елегантен. Мъжете, които обичат синия цвят приличат на пианисти на сцената: те така деликатно се отнасят към партньора, че все едно общуват с детски роял. Жените в синьо се наслаждават на секса в пълна мярка. Те са чувствени партньорки, но тяхната сраст е подобна на приливите и отливите, а не на огнена стихия. И двамата, и мъжа, и жената се наслаждават на любовната прелюдия, но и след оргазма са също така чувствени. В брака “сините” са прекрасни съпрузи: никога не бягат встрани.

Бяло. Ако човек безумно обича бялото, сексът му се струва мръсен. Тези хора са пуритани по природа. “Френската целувка” за тях е непристойна, а да правят любов през деня — неприемливо Жените, които обичат белия цвят, ще се събличат зад параван. Мъжете ще вземат душ до и след половия акт. Освен това “белите” често наименуват гениталиите си с ласкави прозвища – като домашни животни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: