Любовният партньор

Подходящият секс-партньор обикновено е просто илюзия, но често желана такава. Всеки от нас има желанието да изживее незабравимите мигове в леглото, но не винаги това е възможно. Учението за Тантра дава възможност за някои отговори и решения на проблеми в леглото. Разбира се това се отнася до тези, които смятат, че биха искали да подобрят плътските си преживявания. Основното и единствено условие, за да подобрите усещанията си в интимната сфера е желанието и на двамата партньори да се включат в енергийния поток.

Вкусна козметика

Според специалистите по Тантра не съществуват техники в сексуалното общуване, които да го направят незабравимо, а по-скоро те се намират в личното отношение между двамата партньори, които имат желание за физическо и духовно единение. Смята се, че не хватките, а чистото намерение могат да направят така ,че да вибрирате на по-сензитивно ниво. Ето някои идеи за това как да постигнете единение и унифициране на енергиите преди акта:

1) Седнете или застанете прави срещу партньора, като го гледате в очите. Застанете така,че да ви е удобно и не бързайте- отдайте се на погледа на партньора, потънете в неговите мисли и се постарайте да го усетите. Можете спокойно да премигвате или да свеждате поглед надолу,за да си починете не забравяйте,че очите са един от най- информативните органи за нашата душа. Възможно е това, което усещате и виждате чрез очите си понякога да ви натежава. Погледнете партньора открито без страхове и ще почувствате частица от божествената светлина.

2) Забавете дишането си и го синхронизирайте с това на партньора Вдишвайте и издишвайте заедно поне 10 пъти. Изчакайте момента, в който усетите,че вдишвате и издишвате заедно свободно. Тук е добре да се спомене,че ако практикуват е коремно(диафрагмено )дишане резултатите ви ще са по–успешни. Тантрическото дишане е съпроводено със свиване на ануса при мъжете, когато издишват и присвиване на вагината от жените също при издишване.

3) Когато уеднаквите дишането си с партньора или по време на него можете да се хванете за ръце. Задръжте положението на поглед в поглед и ръце в ръце докогато искате. След това поставете дясната си длан върху гърдите на партньора и задръжте така. Преминете към интимния контакт, когато сметнете, че сте готови за това. Много често в тантрическите техники за предразполагане и подобряване на енергичния потенциал се използват масажите.

9170_2.jpg

Ето и няколко съвети за мъжете, които искат да доставят удоволствие на жената до себе си: Сексът при жената започва в нейното съзнание затова погладете косата й, галете лицето й и не се отделяйте от очите й. От главата преминете към тила – там където вратът свързва главата и започнете нежно да разтривате тази много чувствителна зона на тила, като акцентирате на ямката, образуваща се в основат на черепа. Преминете към раменете и леко ги разтрийте, но фокусирайте вниманието си върху тази част на гърба, която е между плешките и се намира от двете страни на гръбнака. Разтрийте леко областта около гръбнака (с палец и показалец минете по гръбнака), но се постарайте винаги да е в посока към главата. Статистически изследвания показват, че 85% от жените смятат гърба и по–конкретно областта около горната част на гръбнака за силно ерогенна зона.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: