Мъжете също усещат изневярата.

Предателски сигнали, които жените не забелязват, му подсказват, че врагът е превзел крепостта.

Широко коментирана тема обикновено е мъжката изневяра и неспособността на мъжкия пол да я скрие. Женският инстинкт наистина работи безотказно в това отношение. Значи ли това, че за нежните половинки е по-лесно да скрият, че са скочили тайно в прегръдките на друг. По принцип да, но не съвсем. Има някои предателски сигнали, които недвусмислено разкриват истината, колкото и да се опитва една жена да я скрие.

img_182495_931105_l
Нов аромат: Смяната на парфюма не винаги е индикация, че жената се е загледала по чужд мъж, но новият аромат е инстинктивен начин, по който дамите привличат вниманието. Ако обаче вкъщи ви надушат, че миришите на мъжки парфюм, измислените оправдания са просто излишни.
Нов външен вид: Когато мъжът види жена си с нова прическа, маникюр, нов тоалет и най- вече, когато бельото в гардероба й бъде тотално сменено, това предизвиква един единствен въпрос у него- за кого прави тя всичко това?
Тя не се дразни: Мъжете винаги стават много подозрителни, когато половинката им стане твърде спокойна и дори не се ядосва на традиционните домашни проблеми. Ако за толерантността към дразнителите може да се измисли оправдание, много трудно е да обясните разсеяността си по отношение на неговите любими манджи или ризите, на които държите.
Плоската лъжа: Когато жената се чувства гузна, макар и нищо сериозно да не се е случило, много лесно е да я хванат в лъжа. Дори да намери изход от ситуацията, съмнението остава. Мъжката логика гласи: “Веднъж лъжкиня, завинаги лъжкиня.”
Страстта към фитнеса: Желанието да изглежда стегната, свежа и млада, се проявява при жените, особено у нас, с двойна сила, когато наоколо се върти интересен мъжкар. За съпруга, изведнъж появилия се интерес към спортните зали, козметични салони и сауни се превежда като: “Внимание, опасност от лавина!” и той не закъснява да потърси обяснението.
Край на ласките: Повечето жени изпитват постоянен глад за ласки. Обръщането на гръб в леглото и липсата на желание за секс е най- сигурният показател за мъжа, че са му сложили рога. За разлика от силния пол, при дамите обикновено сексуалното желание се проявява естествено към този, който предизвиква сърдечни емоции.
Служебните ангажименти: Това е нещо, което по принцип е сред класическите мъжки оправдания, когато кръшкат. Затова си превеждат абсолютно еднозначно репликата: “Не ме чакай. Имам много работа в службата и сигурно ще закъснея.”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: