Накъде ни водят еротичните сънища?

Накъде ни водят еротичните сънища?
Как да интерпретирате еротичните си сънища, за да разберете по-добре себе си и любимия
 
Много жени от време на време сънуват еротични сънища. Те може да ги възприемат като нещо приятно или отблъскващо – в зависимост от ценностите и убежденията си, както и от сюжета и действащите лица. Това не променя факта, че тези сънища имат скрит смисъл.
В сънищата има много повече послание, отколкото ни се струва на пръв поглед. Еротичните сънища не са изключение. В тях има скрити символи, които може да помогнат на всеки да осъзнае някакъв аспект на своите семейни и сексуални отношения.

Ето три от най-популярните еротични сънища и интерпретация на скрития зад тях смисъл:

1. Секс с някого, когото не харесвате в реалния живот. Например със зъл съсед, сприхав началник или неприятен колега. Този сън не означава, че вие изпитвате влечение към този човек и искате да правите секс с него. Той символизира борбата за власт между вас и този, който ви се е присънил. Той ви подбужда да действате, за да разрешите по някакъв начин ситуацията. Ако този сън ви е подарил положителни емоции, това означава, че вие се възхищавате на качествата на този човек. Той може да не ви привлича сексуално, но вие признавате например, че той е добър специалист.

2. Групов секс. Отново не си струва да възприемате съня буквално. Ако сънят ви харесва, това означава, че вашият сексуален живот не е наред. Той е твърде скучен за вас и вие искате да го разнообразите. Но ако в съня си не изпитвате приятни емоции, вие чувствате натиск от страна на партньора в сексуалните ви отношения. Например той настойчиво ви предлага да експериментирате нещо, а вие не сте готови за това.

3. Секс с бившия. Този сън може да има пряка трактовка. Ако вие сънувате интимна близост с настоящия си партньор, това означава, че вие все още изпитвате нежни чувства към бившия си партньор. И вие сте толкова потиснати от това, че в дълбините на душата си искате ситуацията да се разреши – дори с прекъсване настоящите си отношения. Ако в съня не фигурира настоящият ви любовник, сънят просто изразява вашата потребност от душевен комфорт, който е бил присъщ на отношенията ви с бившия.

Можете внимателно да изследвате всеки един от еротичните си сънища. За тази цел трябва да го запомните колкото се може по-подробно, а след това да си отговорите на следните въпроси:

– Отразява ли сънят истинските ви сексуални желания? Ако не ги изразява, опитайте са да разберете какво стои зад тях: борба за власт в отношенията, недостиг на увереност в себе си, неразрешен конфликт или нещо друго?
– Какви емоции е предизвикал у вас сънят? Приятни (усещане за удовлетворение, увереност в своята сексуалност и т.н.) или неприятни (например страх)?
– Има ли в съня ви детайли, които могат да ви подскажат нещо?

Опитайте се да анализирате съня си. По този начин вие ще разберете по-добре себе си и своя партньор, а това означава, че ще укрепите вашите отношения .

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: