Омагьосай го

img_175172_761406_lУсмивката. Тя е много важна част от всяка свалка. Няма мъж, който да не желае една жена да се усмихва, тъй като по-този начин създавате не само чувство на добронамереност и дружелюбие у околните, но и усмихната изглеждате по-красива. Според психолозите усмивката е тази, която прави жената привлекателна за противоположния пол.

 

Зрителен контакт. Това е основна техника, с която жените могат да направят чудеса в съблазняването. Насочете погледа си към избрания от вас мъж, задръжте го около 6,7 секунди, след което се усмихнете и после отместете поглед от него. Изчакайте няколко минути, след което отново погледнете мъжа, но този път за около секунда две и отново го отместете. Мъжа, който сте си харесали ще разбере вашето намерение и най-вероятно сам ще дойде да се запознае с вас. Дори и да не го направи много скоро ще забележите, че той самия започва да ви наблюдава и да проявява интерес.

 

Жестовете. Жестовете са също едно от оръжията на съблазняването, което не трябва да подценявате. Омятането или приглаждането на косата, дискретното оправяне на грима, кръстосването на краката, приглаждането на дрехите по тялото са все неща, които привличат вниманието на мъжа и ви правят по-привлекателни и красиви отвсякога.

Устните. Факт е, че мъжете винаги са били провличани от красивите и нежни устни. За да задържите още повече вниманието върху себе си използвайте винаги гланц за устни.

Бъдете себе си. Това е един от основните принципи, който трябва да спазвате на всяка среща с мъж. В никакъв случай не се опитвайте да подражавате на някой друг. Има голяма вероятност мъжа до вас да усети, че се държите неестествено и да загуби бързо интерес.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: