По дрехите или по ума??????

Алтернатива няма: важно е и едното, и другото. Ние знаем, че от гардероба зависи много. Но и не бива да си създаваме комплекси заради не дотам блестящия си вид Повече самоувереност и повече здрав смисъл. Тогава погледите накриво няма да ти накривят шапката.

1. Колкото по-лудо е партито, толкова по-малко внимание се обръща на това, кой с какво е облечен. Наистина богатите персони, а ние разбираме под това понятие милионери, може да карат мерцедеси и при това да носят протъркани отзад джинси. Това е стил на живот, при който е важно каква банкова сметка имаш, а парцалките са последната дупка
на кавала.

2. Да се определя статусът на човека по дрехите е признак на ограниченост и провинциализъм.

3. Трябва да имаш в гардероба си няколко неща извън модата, тоест винаги актуални. Например бяла блуза и черна пола тип молив до средата на коляното.

4. Достатъчно е да си облечена спретнато. Чиста коса, лъснати обувки и изгладени дрехи – така никой няма да има за какво да се хване.

5. Когато заплатата ти не ти позволява да се обличаш с маркови дрехи, придържай се към стила „струва евтино, но изглежда скъпо“.

6. Ако искаш непременно да изглеждаш скъпа, запомни, че „цената на въпроса“ издават кожените изделия. Затова не се скъпи за обувки и чанти.

7. Ние не сме бедняци – все пак веднъж в годината можем да си позволим да си купим някакво парцалче за пред хората, в което да се чувстваме комфортно. 

 

Как да го накараме да се влюби в нас……

Как да се харесаш на оня, когото харесваш? Как да се държиш правилно, как да се обличаш, за какво да говориш при среща с него?

ЗА ВСЕКИ ЗВЯР – КАПАН

В живота всичко трябва да се прави качествено, включително залагането на примки и капани за мъжете. Именно затова най-напред трябва да определиш какъв тип е твоят избраник. Това ще ти помогне да си изработиш правилна стратегия и тактика на поведение.

ЕЛЕН

Признаци: плашлив. Не вярва на жените. Слуша майка си.

Методи: да си даваш вид, че не те интересуват материалните ценности. Да си плащаш сама сметката в ресторанта. Да не приемаш скъпи подаръци. Да му определяш срещи в музеи и театри. Да му показваш, че си увлечена от неговите духовни качества.

КАЛМАР

Признаци: маниакален страх от женитбата.

Методи: да демонстрираш независимост и самодостатъчност. За целта може пред него да решаваш по телефона делови въпроси или да разговаряш с други свои ухажори. Да му обръщаш по-малко внимание.

СНЕЖЕН КОЗЕЛ

Признаци: особено цени интелектуалките с добри маниери и езикови познания.

Методи: да се държиш като възпитаничка на колеж за благородни девици. Задължително да си отместваш кутрето, когато вземаш чашата с кафе. Да си държиш в чантата /и при удобен случай да показваш/ книги от Паулу Коелю и Фредерик Бегбедер.

МЕЧОК

Признаци: не може да каже „не“ на нито една жена. Понякога върти любов с няколко едновременно. Ловни методи: лесни. Трябва да се отличаваш от другите.

Варианти: да си поръчаш в ресторанта чай с пипер; да разговаряш на езотерични теми, като от време на време вмъкваш думи на суахили. Да си боядисаш косата екстравагантно. Да тренираш бойни изкуства, да се занимаваш с японски гравюри или дизайн. Изобщо да си дама загадка.

ЕНОТ

Признаци: затвореност, педантичност, граничеща с мания. Скръндза.

Методи: да го копираш във всичко. При влизане вкъщи да обуваш домашни чехли. Да не оставяш фасове с лъснат пепелник. Да поддържаш в идеално състояние дрехите и обувките си.

БЕЗКРИЛ ЧЕРНОГУШ ГМУРЕЦ

Признаци: голям почитател на семейните ценности със здрави морални устои. Доверчива натура.

Методи: никакви специални методи. Научи наизуст имената на родителите му, помни рождената дата на любимата му леля. За своето семейство разказвай само хубави неща.

АГНЕ

Признаци: самият той не изкарва пари, но родителите му са добре осигурени.

Методи: да внушиш на родителите му, че си добро момиче от прилично семейство, което ще влияе положително на техния син. Да се сприятелиш с майка му и да го обсъждате двете заедно.

БОА

Признаци: висок интелект и пълна липса на морални принципи. Умен и ерудиран, обича театъра, доброто вино, хубавите книги. Най-опасният тип.

Методи: да създадеш такава ситуация, че той сам да се бори за теб. Да не се притесняваш от своята неинформираност по някакви въпроси. Да не лъжеш, че знаеш това, което всъщност не знаеш. Да се възхищаваш на ума и ерудираността му. Да бъдеш сериозна и целеустремена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: