Секс за една нощ

Когато говорим за секса за една нощ трябва да сме наясно, че не става дума само за еднократното забавление. Тези, които са опитвали този тип удоволствие често споделят, че „спортуването“ не си е заслужавало. Истината е, че жените са много по-емоционално обвързани със ситуацията от мъжете. За жената рядко има граница между случайния секс без изисквания и този, при който има чувства. Доказано е, че жените влагат много повече емоции и лично отношение в секса, отколкото мъжете. Това е и основната причина, когато на другият ден мъжът спомене, че всичко остава „дотук“ дамите да се чувстват използвани, засегнати и пренебрегнати. Ако подхождате към някого, като към повдигач на самочувствие и удоволствие за една нощ, се постарайте да спазите първоначалните си изисквания. В противен случай най-често ще останете разочаровани от фантазиите си. Истината е, че най-често не се получава нищо от еднократния контакт. За дамите често няма и достатъчно удоволствие в секса.

Поведението, което тиражират момичетата от култовият сериал „Секса и града“ всъщност е доста разочароващо на практика. Често си казваме колко много мъже харесват главните героини и колко често са желани и колко много и различни партньори имат. На практика нещата не стоят по примамливият бляскав идеал от екрана. Неудовлетворението е най-често съпътстващ спомен от едно еднократно преживяване. Ако спите с някого за един път, се постарайте да не работите в един офис или това да не е най-добрият ви приятел мъж, който изведнъж се е оказал “под ръка”. В първият случай ще създадете излишно напрежение в работната среда и няма начин накрая да не стане ясно на всички точно какво се е случило, а при втория случай рискувате да загубите прекрасно приятелство.

Не е добра идея да избирате и гаджето на някоя приятелка, защото това ще има своите последици. Когато подхождате към някаква връзка е най-добре да имате предвид и заболяванията предавани по полов път. Ползвайте презервативи и няма да имате неприятности.

Някои момичета са одосадени от дългите си връзки или искат да върнат за нещо нa приятеля си. И в двата случая, дори и ако нямате сериозен партньор покажете уважение към себе си и си спестете последиците и неудобствата. Нaй-често дамите споделят,че едно такова еднократно преживяване не е отговорило нa очакванията им и съвсем не им е донесло удоволствието, което са желали да получат и са се надявали, че ще ги зaстигне поради екзотиката на непознанството им с партньора. Ако имате желание и той е толкова неустоим, а вие сте сигурна,че точно това искате – направете го. Но винаги в такива ситуации вземайте предпазни мерки и оставете очакванията си за „после“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: