Симулираме,защото……..

Всички ние сме чували слухове за жените, които изфрабрикуват с голям майсторлък най-съкровеното нещо в една интимна връзка – оргазмът. Но дали е вярно? Всъщност, повечето жени са се престрували поне веднъж в живота си, че получават оргазъм, а някои се преструват почти всеки път. Но защо им е да го правят, ще се запитате вие? Има множество причини, но истината е че никой няма вина за тях.

Най-честите причини са две: жените не искат да накарат партньора си да се почувства зле или са уморени и просто искат да приключат със секса за днес. Повечето жени твърдят, че партньорите им не се задоволяват, докато не жената не получи оргазъм. А когато това не се получава, има само един начин да оставиш партньора си щастлив – да се преструваш!

Друга причина е че жените обикновено не търсят оргазма; те желаят сексуална връзка единствено и само защото тя е част от интимността на една двойка. Ако обаче една жена си признае такова нещо на партньора си, той със сигурност няма да се почувства щастлив. За това и се преструват!

 

Някои жени изпитват оргазъм твърде рядко или никога по време на секс, от което половинките им се чувстват много зле. Мъжете обикновено очакват жените да изпитват несравнимо удоволствие и точно това е причинита, поради която жените нямат друг избор. Трябва да се преструват, за да имат здрава връзка.

Загубата на интерес и сексуално желание също карат жените да се преструват. Повечето момичета говорят с приятелките си за тези си проблеми, съзнавайки че играят роля в леглото пред партньора си и знаейки че това е единственият начин да задържат връзката си.

Когато един мъж се опитва наистина силно да задоволи партньорката си, за жената е значително по лесно да изфабрикува бленуваният оргазъм от колкото да го разочарова. Жената се страхува от това да не бъде отхвърлена ако мъжът е неспособен да я разбере. Също така, жените не искат да наскърбяват мъжете, знаейки че липсата на оргазъм всъщност не е по тяхна вина.

Някои жени имат здравословни проблеми. Ако жената става твърде чувствителна, по време на оргазъм, тя предпочита да се преструва че е получила такъв за да може да спре и да си почине. Оргазмът може да причини дискомфорт и болка, което е сериозен проблем и жената не може да бъде съдена че се преструва. В такива случаи, жените обичат да получават оргазъм единствено чрез солидна мастурбация. Въпреки че се чувстват по-добре, получили оргазъм, жените искат да накарат партньорите си да не се депресират, за това и симулират оргазъм.

Женският оргазъм може много лесно да бъде изфабрикуван, дори и момичето да не е актриса. Има няколко опции: да стиснат нещо много силно; да викат яко; да дишат тежко; да заровят главата си във възглавницата и други лесни и по-трудни похвати.

Сега сигурно се питате „какво да правя, жена ми се преструва?”. Говорете. Може би тя знае някоя специална поза или действие, което би могло да я направи щастлива. Не и се сърдете ако се преструва че получава оргазъм. Опитайте се да решите проблема, без да отивате твърде далеч и без да опитвате твърде силно, защото е твърде вероятно да получите обратният ефект.

Жените се преструват и мъжете не могат да направят нищо по случая. А може би и не трябва? Опитайте се да откриете истинските причини за симулацията и да дискутирате възможни начини за избягването и. Не винете партньора си, за нея е нормално жените да го правят от време на време. Покажете и страст, любов и се опитайте да я разберете…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: