Според формата на дупето ни сме……

Сексуалността на жената и мъжа е изписана на… задните им части. Така твърдят членовете на клуба “Шестте дупета” в Копенхаген. Случайно попаднал там, човек отначало е шокиран. Но после разбира, че това са нормални хетеросексуални мъже и жени, които в своите разбирания изхождат не само от днешните вкусове, но и от тези на древните индийски, китайски и арабски сексуални школи.

Още от тантристки писания се казва, че “всяко дупе е свързано с определен характер и сексуален тип”. А днешните изследователи дори са убедени, че “очите често лъжат, но дупето-никога”. Ето защо, те съветват при запознаване да се вглеждаме не в очите, а да съсредоточим вниманието си върху т. нар. “пета точка” на тялото. Според експертите тази изразителна част има общо 6 главни разновидности – 3 при мъжете и 3 при жените.

 

При мъжете

· Дупе-атлет. Това е природно чудо, в което стегнатите мускули образуват нещо като два зрели ореха. Медицинските сестри с удоволствие бият мускулни инжекции на такива мъже и от това доста от тях изпитват своеобразна възбуда. Много жени се възпламеняват от притискането до задници с такава форма. Някои дори стигат до оргазъм само като се докосват в тази “пета точка”. Мъжете с атлетични задни части са умели в секса, особено в нестандартните пози, и са високоценени от палави партньорки.
· Голямо дупе. Издава добродушен, весел общителен характер. Няма голяма фантазия в секса и е монотонен. Не е много търсен от нежния пол, но с подходяща партньорка, която умее да го предразположи, може да извърши чудеса в леглото.
· Плоско дупе. Такива мъже са сексуално неуверени, затова жените трябва да се отнасят към тях внимателно и да не ги плашат. Ако на такъв мъж му се каже, че е зле с потенцията, следващия път може и изобщо да не се възбуди. Иначе тези типове са много внимателни и нежни любовници.img_190984_1172252_l

При жените

· Дупе-круша. То е по-закръглено в долната си част. Нерядко е ефектно съчетано с тънка възбуждаща талия. Жените с такива “круши” цял живот се борят с целулита без особен успех. Но пък са много женствени страстни и ненаситни в секса, а често са обладани от свръхоргазъм. Меки са като характер – могат всичко да разберат и простят, дори изневяра.
· Малко дупе. То сякаш изобщо липсва – равно е, както и всички останали вторични полови признаци. Но пък може да изпълни всяко безумно хрумване и с това печели мъжките мераци. Плоските жени са винаги готови за секс, но не по силата на вътрешното си желание, а за да могат после да си кажат : “Той ме харесва, защото никога не му отказвам.”
· Дупе-праскова. Всички мъже бленуват за него и ако им падне в обятията, изпадат в страхотно блаженство. В съчетание с идеална линия на бедрата и тънка талия тези дръзки, сочни и твърди полукълба са възбуждащи дори облечени – с минижуп или джинси. Но прасковата добре знае цената си- колата и домът да са луксозни, да има солидно богатство и да е осигурен сладък живот. Ала изключително сексапилни на пръв поглед, тези дами често разочароват мъжете – не са особено темпераментни в леглото.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: