Топ 10 на женските фантазии

За какво фантазират жените? За всичко! Женските фантазии са неизброими. Те се увиват нежно около романтични, наситени с емоционална тръпка сценарии, или пък се вихрят неконтролируемо в епицентъра на екстремни сцени с елементи на “насилие”.

Жените често се опитват да цензурират фантазиите си, бивайки убедени, че те са перверзни и недопустими. Истината, която всеки от нас трябва да приеме е, че ние не можем да контролираме това, което предизвиква сексуална възбуда в нас. Затворете очите си и позволете на ума си да поскита по всички тайни места, където вие сте Кралица на удоволствията, където екстазът е единственото усещане, където властват чувственост и горещи страсти. По-долу са изброени десетте най- известни женски фантазии. Не отдавайте голямо значение на конкретната подредба. Всичко е толкова относително, особено когато става въпрос за въображение.

 

10. Странник в нощта

Потънал в сумрак долнопробен бар. Очарователен смугъл странник. Пронизващи очи, които събуждат животинското в нея. Захвърляне на задръжките в кофата за боклук пред затънтения хотел. Задъхано освобождаване от досадните дрехи. Луда нощ. Анонимна страст, пулсираща във въздуха. Прозаично утро. Различни посоки. Ни поглед през рамо. Безименен, горещ спомен.
Сексът с абсолютно непознат, когото никога повече няма да срещнете, е “гаранция”, че можете да пуснете на свобода сексуалното си “АЗ”, без страх, че ще бъдете осъдени за поведението си. Без мисъл за следваща среща. Без ограниченията на регламентираните отношения.

9. С повече хора – по-голям купон

Невинно гостуване у приятели. Искрящо вино. Кракът на някого дръзко си проправя път между нейните крака. Осветлението дискретно бива елиминирано. Двама от най-смелите откровено загатват идеята на представлението. След няколко минути присъстващите са само сенки от гореща плът, която те докосва и обгръща от всички страни. Оставяш се на еуфорията и в следващия миг вече очакваш да бъдеш обладан. От някого..или някоя.. Затваряш очи, защото не желаеш да знаеш кой точно. Изпълващо усещане за страст и похот.
Груповият секс е много популярен във фантазиите на дамите. Спонтанното групово отдаване на забранения плод е изключително примамливо. Уважаеми господа, само да не решите, че всички жени примират да участват в групови забавления в действителност и да поканите всички подходящи съмишленици за следващото парти, устройвайки “приятна изненада”.

8. Кой кого?

Ако има нещо, за което жените тайничко да копнеят във фантазиите си, това е да доминират партньора си или друг субект от мъжки пол. Креативните идеи, производни на тази тема, са доста разнообразни.Тези фантазии позволяват на жените да вкусят от тръпката те да определят правилата на сексуалната игра. Да получат каквото искат, използвайки каквото е необходимо. Оставям подробностите на вашето въображение.

7. Искам публика!

Изкачването по гребена на вълната от удоволствие в момента е това, което е усещането ти за реалност. Или за нереалност. Вперени в тялото ти погледи – потоци искри от страст. Твоята похот акумулира тяхната страст. Включете прожекторите. Искам публика!
В днешния свят на самоуверени жени не е чуден фактът, че много от тях се възбуждат от мисълта да бъдат наблюдавани докато се отдават на сексуални изживявания. Повечето от жените, подвластни на тези фантазии, “мечтаят” да участват в еротични филми, което е свързано с осигуряването на още по-широка аудитория.

6. Да, господарю!

Въпреки че много жени фантазират за различни видове “сексуално робство”, участието им в тези сценарии е различно. Като правило- те нямат контрол над ситуацията, но във фантазиите им Господарят им прави всичко, което те биха желали и от което се възбуждат неимоверно много.
Садо-мазохизмът е често срещано явление в женските и мъжките фантазии, но рядко излиза извън очертанията им. Дотолкова, доколкото тази игра не е опасна за здравето и комфорта на двама партньори, тя е приемлива и отново повтарям – много разпространена.

5. Другата

Топло, тръпнещо женско тяло. Гладка кожа, която сякаш гали твоята. Опитни пръсти, знаещи къде точно ще намерят най-скритите извори на удоволствие. Хайде, момчета, всеки от вас го знае.Всяка жена си е фантазирала поне веднъж да отдаде тялото си на друга жена. Това не прави жените автоматично лесбийки, моля ви.
Лесбийството е строга сексуална ориентация , а физическото съприкосновение между две жени не е свързано задължително с “обратност”. Господа, ревнувате, защото сте пренебрегнати в рамките на този сценарий? Недейте, повечето жени си мечтаят партньорът им да ги гледа, докато го правят. Понякога дори бивате допуснати до участие.

4. Да влезем в роля

Предизвикателни дрехи, крещящ грим, перука, умело прикриващи истинското ни “АЗ”, сковано от предразсъдъци.
Много жени във фантазиите си се изживяват като проститутки или стриптизьорки. Или други подобни професии, които изискват сексуалността да бъде задължителна част от женската идентичност и предлагат удобна маскировка на сексуалната освободеност.

3. Сандвич

Повечето мъже си фантазират да бъдат в леглото с две жени.
Е, по същата логика, жените фантазират за горещи сцени с двама мъже (или с мъж и жена). Едва ли е необходимо да се впускам в подробности и да изброявам пикантните сценарии, с които бихте могли да нахраните една такава фантазия. Горната конфигурация е много желана за дамите. Но също рядко вижда “бял свят”.

2. Този желан мъжки атрибут

Една от най-популярните женски фантазии е ролята на мъж..за една вечер. Мъжко поведение, мъжки дрехи, дори присвояване за малко на мъжкия атрибут на удоволствието. Разбира се всеки знае за какво става въпрос – специално изработените изкуствени членове, които чрез пригодени за целта ремъци могат да се превърнат във временна “жадувана” част от женската анатомия. Без значение дали сексуалният обект на тази “придобита мъжественост” е мъж или жена, тази фантазия се радва на голям брой почитателки.

1. Извън контрол

Макар и фантазиите за изнасилване да звучат немислимо, точно това е екстремното изживяване, което повечето жени интерпретират във фантазиите си. Насилствено разкъсване на дрехи, обездвижване и отнемане на всякаква съпротива, диво обладаване. Този тип фантазии позволяват на жените да се освободят сексуално в мислите си, без да носят отговорност за това, защото контролът над ситуацията не е в техните ръце. Докато във фантазиите си те доброволно отдават контрола на похитителя, за да се ” възползват ” от тази загуба, в реалния живот – абсолютно държат нещата в свои ръце.
Фантазиите за изнасилване са способ за изразяване на скрита, понякога потискана сексуалност, а не подсъзнателно желание за изнасилване в действителност.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: