Увяхнала любов или…

Увяхнала любов или…
… как да съживим цветето на страстта
 
Може би вашият любим проявява към вас много по-малко внимание, отколкото ви се иска?! А честота и качеството на сексуалния ви живот се движи в низходяща посока. В такъв случай вероятно искате да промените нещата. Какво можете да направите? Причините за подобни промени могат да бъдат различни, но условно те могат да бъдат разделени в няколко групи. Най-простият вариант за обяснение е, че мъжът остарява или неговите сили са изчерпват от стреса и влошеното здраве.

А може би той не се храни пълноценно и не му достигат витамини и минерали. Ето защо на първо място се погрижете за неговото хранене. Постарайте се да го убедите да консумира здравословна храна, с повече свежи плодове и зеленчуци и да замени алкохола с чиста трапезна вода в големи количества.

Много вероятно е причината за охлаждането в чувствата на мъжа да се дължи на проблеми на работното място или на финансовата проблеми. И разбира се, докато тези проблеми не бъдат разрешени, ситуацията в леглото няма да се подобри. Но главното е да не правите никакви резки промени.

Проявете повече нежност и изобретателност. Но не натрапчиво. Не се опитвайте явно да “подобрите” сексуалния си живот. И в никакъв случай не започвайте разговор за вашето недоволство: това може да бъде възприето като удар под кръста в най-сложния момент от живота на мъжа ви.

Ако имате големи претенции, вие ще способствате за още по-голямото отчуждаване и влошаване на отношенията. По-добре помислете дали удовлетворявате своя партньор в леглото. В подобна ситуация е глупаво да очаквате от него огромни подвизи – така че, единствения адекватен вариант е да дадете на мъжа желаното. В края на краищата това не е толкова непосилна задача. Не забравяйте, че със задоволен мъж се живее много по-комфортно, отколкото с незадоволен.

Съществува и вариант, при който мъжът не може да бъде задоволен само от една жена. Ако този вариант не ви устройва, оставете го “да върви” с неговата житейска философия. А ако не искате да се разделяте с него, ще се наложи с се подготвите за чести изневери. Въпреки че звучи абсурдно, не е изключено, в края на краищата, вашият сексуален живот да се нормализира.

Независимо от причините за охлаждане на вашите сексуални отношения вие трябва да сте наясно със следното: недостигът на внимание от страна на вашия любим е ваш проблем, а не на вашия любим. Затова е безсмислено да изисквате от него разрешаване на проблема. Разрешавайте проблема от своя страна и за себе си. Ако не се получава, потърсете взаимност на друго място.
Ако моралът не ви позволява да водите двойнствен живот, потърсете си друг, по-внимателен и отзивчив мъж. Бъдете сигурна, че ще намерите!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: