Формата на гърдите ви

Женските гърди винаги са размътвали ума на мъжете. Жените, които природата не е надарила с голям бюст, завиждат на притежателките на щедри, стегнати и вълнуващи се гърди като заделят сума ти пари и време за да се сдобият с точно същите форми!

Сексолозите смятат, че гърдите на жената определят характера й дори в по-голяма степен и с по-голяма точност, отколкото зодиакът. Те класифицират формата на женските гърди като ги сравняват с различни плодове.

 

Жената с голяма и кръгла, напомняща диня, гръд, изглежда добра домакиня, но това не е така: тя обича да похапва и едновременно с това да бъде обожавана. Но такава жена рядко обича секса.

Мъжете, които обичат кокетиращите и непосредствени жени, трябва да обърнат внимание на тези, чиято гръд напомня лимон. Такава жена е пълна с жизнерадост и умее да се надсмива над себе си. Тя обича балансирания живот, без сюрпризи.

Гърдите с овална форма се сравняват с ананас. Жената, чиято гръд прилича на ананас, е интелигентна и увлечена по своята кариера, но, въпреки всичко си остава романтичка. Тя е много предана: който и да завоюва сърцето й, няма да загуби бързо любовта й.

Жената с гръд-грейпфрут е малко разпусната, но това не е признак на нейната сексуалност. Тя изглежда еротична, но всъщност е свенлива и обича домашния уют. Силно се привързва към партньора. Такава жена предпочита нежността пред секса.

Дамите, чиято гръд е с формата на портокал, също малко се интересуват от физическата страна на любовта. Те наят какво искат, но сексът малко ги привлича. “Портокалите” обичат разговорите и уредените партньорски отношения.

Жените с неголяма гръд, с формата на вишна, са най-обаятелните. Те са весели и обичат развлеченията, великолепни партньорки за всеки случай в живота, но от секса се интересуват умерено.

Жените с крушообразен бюст са най-любвеобилните Те са привлечени от любовта във всякаква форма. Тя може да е религиозна, но не може да живее без романтика.

А ето какво казва японският експерт по женски прелести, доктор Мицуга Шига. Той твърди, че по формата на гърдите може да се определи какво може да се очаква от една жена в леглото.

Според неговата класификация жените се делят на три групи:
1. Притежателките на големи гърди са оптимистични и жизнерадостни, чувствени и сексуално разкрепостени. Едрогърдите красавици са много изобретателни и инициативни в леглото. От партньора такива жени също очакват пълна разкрепостеност.

2. Жените с малки гърди са и по-малко темпераментни. Като правило, такива жени повече се безпокоят от въпроса дали им изневерява мъжът и колко често. Те не са особено придирчиви и, като правило, нямат високо мнение за собствената си персона.

3. Представителките на прекрасния пол, чийто размер на гърдите може да е нарече среден (2-3 размер), лесно се палят и се стремят да се наслаждават повече на секса. По думите на японеца, да се съди за характера на жената по нейната външност е много трудно. Единствената част от женското тяло, която никога не лъже – това са гърдите!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: