Порното е причина за често печално развитие на  семейните взаимоотношения. То се приема от повечето жени и като вид изневяра. Чрез порно-филмите обаче, мъжете компенсират липсата на разкрепостеност в семейните взаимоотношения, непонасяйки природната скованост на своите съпруги, стремежа именно за преодоляване на тази скованост. Там намират визуална наслада и партньори, които те мечтаят да имат, за да получат сексуална удовлетвореност.

Добро решение е да се застане пред ситуацията, да се зададе точния въпрос и да се намери правилен отговор. Двойките, които взаимно се наслаждават на порното, имат стабилност, много по-голяма в своите взаимоотношения, тъй като имат допълнителна строго интимна сексуална освободеност, която ги кара да съществуват заедно, за да я осъществяват заедно. Правилен подход е наличието на взаимност, взаиморазбираемост и разумна сексуална разкрепостеност в секса.

Една немаловажна причина е и стеснението, или притеснението на даден мъж да поиска от своя брачен партньор даден тип секс, поради задръжка, която ескалира в отрицателна емоция и е причина за съществуването на таен сладострастен свят в живота на мъжа.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: