20 минути еротика преди секс

На секса трябва да се гледа като на умение за цял живот. За да бъде провокирано обаче, трябва да познавате собствените си реакции и тези на партньора си. Трябва да се вслушвате в двигателя на половинката си. Стане ли ви навик, остава като талант до края на дните ви.

Не забравяйте масажа. 20 минути преди да се отдадете докрай на еротиката, отделете време за допир. Това е един от най-важните елементи в секса. Защото с годините кожата става все по-малко чувствителна.

img_175172_1055441_l
1. Играйте на ласки.
Опитайте да чувате какво иска тялото на партньора ви. Бъдете нежни или груби, бъдете това, което и двамата искате да бъдете. Доставяте си удоволствие без думи, приказките са извън леглото.
2. Използвайте лубриканти.
Епидермисът постепенно става все по-сух и твърд. Използвайте мазила с различни аромати, за да отключите инстинктите и усещанията.
3. Не забравяйте лицето.
Лицето е дом и огледало на емоциите. Един от най-добрите начини да се отпуснем е нежният масаж. Очите, челото, клепачите, носът и брадичката са клавиши в пианото на сексуалните желания.
4. Най-накрая гърдите.
Всички мъже мислят най-много за женските гърди. Вярно е, че “изнасят” голяма част от действието. Но не забравяйте, че мъжката гръд също има нужда от докосване и нежност. Само след продължителни милувки и галене може да преминете към целувки по гърдите.
5. Започнете да се целувате.
Нека хормоните ви говорят вместо вас. Превърнете целувките в общуване. Не спирайте да докосвате устните, усетете дъха на любимото същество. Тогава отделяте допамин – химикал, водещ до сексуална възбуда.
6. Оставете се на водопада.
Ако всичко досега беше река, то сега вие се намирате там, където тя се превръща в кипящ водопад. Оставете се на течението и смело се хвърлете надолу с главата. Инстинктите ще ви предпазят от подводните камъни. Тялото ви знае как да се наслади максимално. Само трябва да му позволите.

Добрият секс ни прави по-здрави и самоуверени. Да водим отличен начин на живот вече не значи само да спортуваме и да ядем риба, но и да се наслаждаваме на еротиката в изобилие.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: