Най-скъпият парфюм в света……….

Както е известно, хората оценяват себеподобните си, не само по външния вид, но и по мириса, като в много случаи второто е по-определящо, отколкото модните хитринки, до които прибягват представителите на двата пола, които привличата вниманието един на друг.

Кой от изобретените от човека изкуствени аромати е най-скъп и изискан? Колко струва съвременно произведение на парюмерийното изкуство? Всеки милионер с лекота ще ви отговори на този въпрос. Разбира се, това е Parfum V1, създаден от легендарния английски парфюмерист Артър Бернхъм за Модна къща Gianni Vive Sulman.

Този аромат еднакво добре подхожда и на мъжете и на жените, като последният път, когато е пуснат на пазара е през 1998 г. в колечество от 173 бутилки.

В момента стойността на едно флаконче достига $ 85 000. Бернхъм изгубва 5 години, докато разработва съвършено уникално съчетание от аромати, което възраждало историята на парфюма, върнат още във времето на Древния Египет.

В основата на парфюма са заложени ароматите на роза и смола, които като се съединят създават невероятно съчетание, привличащ със силния си мирис.

Щастливи притежатели на флакончета с Parfum V1 са Майкъл Джексън, Майк Тайсън и Елизабет Тейлър.kingdomperfumes.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: